Fritids Örnen

VÅRBREV FRÅN FRITIDS ÖRNEN

Hej alla där hemma! &#X1f60a

Tiden går fort och det har blivit vår! Under året som gått så har vi samarbetat med Ripans fritids och gör det fortfarande.

Information om verksamheten finns på anslagstavlorna utanför Örnens och Skarvens fritids.

Måndag: Skapande verksamhet med Ripan ca 14.30-15.30. Idrottshall ca 15.00-16.00 för enbart killar tillsammans med Ripan. Det finns alltid alternativ till att vara ute/inne/bygg-lek/spel mm.

Tisdag: Utedag! Vi tar med oss mellanmålet och lämnar gården. Åter senast kl 16.00.

Mobilnr: 073-661 35 80 Samma nummer som vi haft sedan i höstas.

Onsdag: Fritt val av aktiviteter som erbjuds under dagen.

Torsdag: Skapande verksamhet med Ripans fritids.

Fredag: Idrottshall för enbart tjejerna.

Övrig information!

Vi erbjuder barnen mellanmål ca 14-15 på vår avdelning Skarven i en lugn och skön miljö. De får vara delaktiga i att ställa iordning och plocka undan torka borden och sopa efter sig. Det är för att de ska kunna ”fixa” eget mellanmål hemma i framtiden.

När klockan är ca 16.00 så stänger vi och låser ner Örnens avdelning för att vara sista 45 minuterna på Skarven, där vi har en lugn och skön avslutning tillsammans med de barn som är kvar hos oss. (spel/massage/högläsning mm) innan vi går över till Viggen vid ca 16.45. På fredagar slår vi ihop tidigare! (kl 16.30)

Vi är medvetna om att barnen är lite ”överallt” när ni hämtar dem. Vi som arbetar med  barnen pratar dagligen om att ta sitt egna ansvar när det gäller mellis, kläder mm och tala om för oss pedagoger vart dom är någonstans. De är otroligt duktiga men vi behöver Er hjälp att påminna.

Vi har bestämda kläd-platser i stora skolhuset och det vet alla barn om.

Vid närvaroförändringar meddela oss snarast.

Vi har verksamhet mellan  kl 13/14-16 med Era barn och kommer INTE att prioritera att svara i telefonen men det går naturligtvis bra lämna ett meddelande på telefonsvararen. &#X1f60a

Vid ev funderingar kontakta oss på Örnens fritids!

Vår-hälsningar Anci, EvaBritt, Jeanette o Ingela


Vi har sen en tid samarbetat med Ripans fritids och det har fungerat utmärkt.

Ni har nog märkt av det genom att barnen är lite ”överallt” när ni kommer för att hämta dem.

Måndagar: 15.00-16.00 Idrottshallen Skapande

Tisdagar: Idrottshallen

Onsdagar: Lekar Skapande mm

Torsdagar: Skapande (styrd) med Ripan.

Fredagar: Idrottshallen och Bakning

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

Nu är det vinter och ibland är det kallt, ibland är det blött och ibland tappar man en vante… Tänk på att titta igenom reservkläder och lägg i varma kläder, vantar och mössa etc. Vi vill gärna vara ute dessa vackra vinterdagar!

Vi påminner om att lämna in lovlappen inför sportlovet och påsklovet när ni ändå är i farten – allt för att organisera verksamheten på bästa sätt.

Tack å hej, leverpastej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *