Veckobrev inför vecka 24

Sol, vind och vatten… Det växlar snabbt just nu även om det inte är så mycket vatten… Men att sommaren är nära det känns verkligen. Det laddas för talangfest, avslutning, picknick och även städning. Så nästa vecka är bra om man har en ryggsäck till skolan alla dagar och även en extra tygpåse eller liknande för att kunna bära hem en del saker.

Under fredagen så fick vi njuta av solen på vår friidrottsdag på Midgårdsvallen. Spjutkastning, löpning, kulstötning och massor av andra grenar fick vi prova på. Alltsammans avslutades med en härlig seger för våra fantastiska fyror i stafetten! Heja!

Inför vecka 24

Måndag: 4A – idrott

Tisdag: 4B & 4C – idrott

Onsdag: Picknick med faddrarna & talangfest. Skoldagen avslutar vi kl. 14.00.

Torsdag: Skolavslutning, se inbjudan: Sommaravslutning inbjudan vt 2018

Fredag: Skolan stängd (utvärdering- och planeringsdag för samtlig personal)


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *