Veckobrev inför vecka 23

Demokrati och diktatur… Grundlagar och landsting… Sång och musik, drama och dans!

Det är vad en veckas arbete tillsammans med lärarna på Kulturskolan kan ge. Intensivt arbete med textarbete, repliker, koreografi och övning, övning och övning! Till slut satt det! En härlig redovisning där vi inför publik kunde visa upp vad vi gjort. Kul! Stort tack till all publik också.

Inför vecka 23: Samtliga ordinarie idrottslektioner utgår denna vecka till förmån för friidrottsdagar för samtliga klasser på skolan.

Måndag: Låneböcker behöver vara med till skolan, dags för inlämning! Maria & Rubab är lediga både måndag och tisdag.

Tisdag: Inlämning av NO-hemprovet via Teams på Sharepointen.

Onsdag: Lovdag, Sveriges nationaldag 6 juni.

Torsdag: Ma-prov kapitel 4. Inlämning av datorerna (tillbehören ska också lämnas in – laddare & väska) till resp. klasslärare.

Fredag: Friidrottsdag på Midgårdsvallen, se informationsbrev från idrottslärarna:  Idrottsdag på Midgårdsvallen 2018

Veckan därpå så spurtar vi vidare in mot skolavslutningen med att göra allt arbete klart, städa undan årskurs fyra och ha de trevligt tillsammans med våra fadderbarn i form av en fika och aktivitetsstund under onsdagen. Gruppvis kommer de att ansvara för en fikakorg och en rolig aktivitet. Mer information kommer att komma. Talangfest ska vi också hinna med innan vi tar lov. Dessutom ska både 4B och 4A ha trevliga kvällar tillsammans med familjerna! Vi hörde att 4C var nöjda med sin härliga vårkväll ute vid Wenngarn, skoj!

Så den 14 juni är ni alla välkomna till skolavslutning på S:ta Gertruds skola! Se mer information här: Sommaravslutning inbjudan vt 2018


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *