Veckobrev inför vecka 22

Solen värmer oss kan man väl säga!

Härliga vårdagar fyllda med energi, aktivitet och kunskap. Kunskapstest i islam har vi haft i veckan. Vi har också skapat löpsedlar, jobbat med begrepp i geografi, testat om luft väger något och jobbat med divisionsuppställningar. Idag fredag har vi också påbörjat vårt projekt tillsammans med Kulturskolan. Så nästa vecka befinner vi oss där varje dag. Om det är någon som inte ska åka med bussen dit eller hem så behöver man ha meddelat det till lärarna senast dagen innan.

Måndag: Samling på gå-led vid skolan kl. 08.15, återkommer till skolan ca 14.00 då vi avslutar dagen.

Tisdag: Samling på gå-led vid skolan kl. 08.15, återkommer till skolan ca 14.00 då vi avslutar dagen.

Onsdag: Samling på gå-led vid skolan kl. 08.15, återkommer till skolan ca 14.00 då vi avslutar dagen.

Torsdag: Samling på gå-led vid skolan kl. 08.15, återkommer till skolan ca 14.00 då vi avslutar dagen.

Fredag: Samling på gå-led vid skolan kl. 08.15, återkommer till skolan ca 13.15. Föreställning på Kulturskolan. Vi uppträder inför åk 1 och de föräldrar som har tid och möjlighet att delta. Vi återkommer med exakt tid för framträdandet, men räknar med ca 11-tid.

Övriga datum att hålla kolla på: NO-hemprov på teams inlämnas 5/6, torsdag 7/6   MA-prov sid. 126-167, fredag 8/6 Friidrottsdag på Midgårdsvallen. Alla klasserna har också trevligheter på gång med hjälp av föräldrarna – håll koll på inbjudan som kommer till er för det.


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *