Veckobrev v 9-10

NU har vi önskat alla våra elever ett välförtjänt, skönt sportlov.

Under de senaste veckorna har alla våra fyror varit till Mariakyrkan och fått lära sig om kyrkoåret. Där fick det höra anledningarna till att vi har de kristna högtiderna som vi har och de tillverkade också olika symboler som är förknippade med dem. Ett uppskattat studiebesök.

 

Vi har också fått se många härliga piruetter då vi varit i Pinnbackshallen och åkt skridskor. Ett stort tack till våra idrottslärare, Johan och Björn, som visade att de både är snabba och kan göra fina ”snurrar” på isen. Vi passar också på att här tacka Arriva för att vi fått egna bussar som kört oss från skolan direkt till ishallen.

Till vecka 10 inför vi ett nytt begrepp här på bloggen för att förtydliga skillnaden mellan läxor och arbeten som ska vara färdiga. Det kommer att vara ”Veckans Beting”. Betingen kommer att vara arbeten som vi arbetat med i skolan. Om jobben inte är färdiga vid den bestämda veckans slut så behöver de göras färdiga hemma. Till dessa jobb har vi avsatt tid under lektionstid så att det ska räcka med att bli klar med arbetet i skolan. Under den rubriken kommer vi bl a skriva veckans mattemål.

Veckans beting: Skrivuppgiften ”Vem är jag idag?” och Mattemål s. 38

Vecka 10

Måndag 5 mars: Idrott 4A

Tisdag 6 mars: Idrott 4B och 4C,

Onsdag 7 mars: Inga veckans ord och ingen läsförståelse, idrott 4A

Torsdag 8 mars:

Fredag 9 mars: Engelska glosor, Idrott 4B och 4C

Ha en riktigt skön helg och ett bra lov för er som har möjlighet att vara lediga.

Marie, Arild och Maria


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *