Veckobrev inför vecka 7

Alla ordinarie lärare har varit på plats den här veckan tillsammans med era härliga barn! Det känns skönt och just nu skiner dessutom solen!

Under veckan har eleverna jobbat på med division och det kröntes med prov och dessutom ny mattebok. Så nya mattemål kommer nästa vecka med hänvisning till den nya matteboken. Maria har fått njuta av härliga berättelser om elevernas tidigaste tid i livet under alla redovisningar som skett under veckan. På bilden har vi jobbat vidare med perspektiv och även skapat skulpturer i 3D-format i form av hjärtan.

Dessa kommer vi att använda vid årets vernissage som elevrådet ordnar i samband med alla hjärtans dag nästa vecka. Temat för året är gemenskap på den utställningen. På religionen så har vi nu börjat jobba med judendom och vi har spanat på ord och begrepp som hör i hop med ämnet.Inför vecka 7:

Måndag: 4A – idrott, loggboken ska vara i skolan. Några behöver leta lite hemma så att den är med till skolan. Vi använder den för förhör, reflektioner och planering.

Tisdag: 4A & 4C – idrott. 4B – ska till Mariakyrkan (kom ihåg matsäcken/ryggsäcken att bära den i) – kom i tid till skolan då vi går till bussen direkt på morgonen.

Onsdag: 4A & 4C slutar kl. 13.00 p.g.a. att utvecklingssamtal pågår under eftermiddagen. OBS! 4B – idrott, slutar i vanlig tid. Veckans ord & läsförståelseläxan ska lämnas in.

Torsdag: 4A, 4B och 4C slutar kl. 13.00 p.g.a. att utvecklingssamtal pågår under eftermiddagen. SO-prov: Sverige, material finns under ämnen, SO, geografi. Provet kommer att göras i par.

Fredag: Engelska glosor

 


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *