Veckobrev inför v 6

Snö, slask, vind, regn, kyla och sol! Ja, denna vecka har innehållit allt. Marie har varit sjuk hela veckan och vi har haft god hjälpa av Casper, Pontus, Lisa P, Erik och Monica. Stort tack till er!

Nästa vecka hoppas vi får bli en vecka med all ordinarie personal på plats så vi håller tummarna. I veckan har eleverna fortsatt att öva pianospel på musiken. De har skapat egna melodier som de så småningom ska skriva en kort text till.

Vi har också lärt oss att göra en PowerPoint inför redovisningen om bebisläxan. Veckan har varit fyllda av många härliga bebisbilder.

Innan vi går in på veckan som kommer påminner vi alla föräldrar som inte bokat något utvecklingssamtal att gå in på länkar som blivit utskickade i respektive klass. OM ni inte fått någon länk, hör av er till ert barns klasslärare.

Nästa vecka:

Måndag 5/2: Idrott (4A), 4B och 4C slutar 13.00. 4A har sin slöjd som vanligt och slutar vanlig tid.

Tisdag 6/2: Idrott (4 B och 4C)

Onsdag 7/2: Veckans ord, OBS! – ingen läsförståelseläxa, idrott (4A)

Torsdag 8/2: Matematikprov på division. Under fliken Ämnen; matematik; inför provet vecka 6, ser ni vad som kan vara bra att öva på.

Fredag 9/2 – Engelska glosor, Mattemål – träna till provet och nosa på nya matteboken.

Till sist påminner vi om att det är avlusningshelg och att det är viktigt att eleverna har kläder efter väder så att rasterna kan vara fulla av lek.

Trevlig helg!


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *