Veckobrev inför vecka 5

Snö, vind och vatten… Januari och vi är igång på det nya året. Och nu, nu håller vi tummarna för att vi klarar att hålla oss friska och krya resten av terminen!

Det börjar närma sig utvecklingssamtalen så vi får be er att vara uppmärksamma i början av nästa vecka då vi kommer att lägga ut tiderna. Som vanligt så bokar ni den tid som passar er via bokningssajten – mer information i början av nästa vecka alltså. 4A & 4C kommer att hålla samtal 14-15/2 och 4B:s samtalsdagar kommer att vara 15/2 samt 20/2.

Vi vill återigen påminna om att det är mycket viktigt att eleverna laddar och har med sig sina datorer till skolan, varje dag. Vi arbetar mer effektivt under lektionerna om vi kan komma igång direkt, laddade och klara.

Inför vecka 5:

Måndag: Loggboken ska vara i skolan, med underskrift. 4A – idrott.

Tisdag: 4A – Mariakyrkan (lunchmatsäck alt. egen matsäck), 4B & 4C – idrott.

Onsdag: 4A – idrott. Ha allt material till bebis-texten med sig (inkl. bild).

Torsdag: Prov kristendomen

Fredag: 4B & 4C – idrott.

Provdatum att hålla ordning på fram till sportlovet: 1/2 Prov på kristendomen,            2/2 Matteboken bör vara uträknad och klar (där finns det naturligtvis individuella överenskommelser),  8/2 Matteprov – division, 15/2 Sverige-prov, 22/2 Fysikprov

Måndag den 5/2:4A slutar kl. 14.05, 4B slutar kl. 13.00 och 4C slutar kl. 13.00. All annan information är tryckfel…


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *